Våra tjänster

Alla våra projekt är unika

Vår fokus ligger på de rätta sakerna när det kommer till byggprojekt. Vi prioriterar miljö och hållbarhet, prisvärdhet och energieffektivitet, samt kvalitet och design. Dessa värden genomsyrar vårt arbete i varje projekt och styr valet av våra leverantörer.

Vi vänder oss till er som efterfrågar hög kvalitet, schyssta arbetsvillkor och samtidigt vill bidra till att skydda vår miljö. Vårt mål är att skapa engagemang och en skräddarsydd lösning som inte bara uppfyller era behov utan också stödjer hållbara och miljövänliga principer.

Byggentrepenader - Hyresgästanpassningar

Vi arbetar framför allt med byggentreprenader i kommersiella fastigheter, kontor, lager, lättare industrifastigheter, butikslokaler och kulturbyggnader. Alla byggprojekt är intressanta, hyresgästanpassningar, kontorsanpassningar, partnering och samverkansprojekt tillhör vår vardag. Det är där vi bäst utnyttjar vår organisations kompetens. På ÅC Bygg är vi också mycket vana att arbeta under pågående verksamheter under totalentreprenaden. 

Vi bildar en projektgrupp bestående av kunden, installationssamordnare, underentreprenörer och projektledare från ÅC Bygg. Gruppens mål är att kvalitetssäkra och säkerställa den övergripande styrningen av byggprojektet.  

Vi hyresgästanpassar fastigheter av olika storlekar och har jobbat med allt från små fastigheter med enklare förändringar till större generalentreprenader och totalentreprenader. 

hubben-askracken
Handyman fixing the window

Byggservice

ÅC - Byggservice är alltid en trygg tjänst för våra kunder. 

Inom affärsområdet byggservice utför vi alla slags ROT- arbeten, reparationer och underhållsarbeten åt privatpersoner, försäkringsbolag, statliga, kommunala och privata fastighetsägare.  

Våra medarbetare på byggservice är inte bara flexibla och effektiva utan också proffs på att hantera alla typer av svåra situationer som kan uppstå vid ombyggnationer, tillbyggnationer, brandskador och vattenskador. Våra kunder skall känna sig trygga när man anlitar ÅC Bygg! 

Vi anpassar våra serviceavtal efter varje kunds unika förutsättningar och behov.

ROT - Arbeten

ÅC - Byggservice är alltid en trygg tjänst för våra privatkunder. 

Inom affärsområdet byggservice utför vi alla slags ROT- arbeten, reparationer och underhållsarbeten åt privatpersoner.  

Våra medarbetare på byggservice och våra partners är inte bara effektiva utan också proffs på att hantera alla typer av arbeten som kan uppstå vid ombyggnationer, tillbyggnationer och vattenskador. Våra kunder skall känna sig trygga när man anlitar ÅC Bygg! 

Worker using  hammer
Defining the issue at hand

Samverkan- och Partneringprojekt

ÅC Bygg  ser samverkan och partnering som ett mycket intressant arbetssätt där vi tillsammans bildar ett gemensamt team där alla jobbar för projektets bästa. Som en följd av ÅC Byggs många år i branschen och med vår stora erfarenhet så ser vi att partneringprojekt innebär stora fördelar för alla inblandade parter.
 
Partnering leder till större engagemang, högre kreativitet, kostnadsbesparingar eftersom varje enskild parts kompetens kommer bättre till sin rätt. Ju tidigare i processen vi som entreprenör får vara med, desto mer kan ÅC Bygg bidra med sin kompetens. Det går att göra stora besparingar med detta arbetssätt om vi tillsammans projekterar och kan bygga rätt från början. 

Bara fördelar

Miljövänlig byggmaterial

Miljövänliga eller återbrukade byggmaterial. Inte bara klimatsmart, men också hälsosamt.

100% kundanpassat

Varje projekt är unikt och anpassas efter era önskemål och krav. Inga begränsningar, bara möjligheter.

Fokus på detaljer

Vi älskar detaljer, komplexa konstruktioner men framför allt smarta och innovativa lösningar.

Kvalité rakt igenom

Dålig kvalité är inte hållbart. Vi samarbetar med premiumleverantörer rakt igenom.

Prisvärt - Mycket för pengarna!

Hållbarhet och prisvärdhet hör ihop. Testa oss, vi kan konkurrera.

grön
Kontakta oss

Frågor eller funderingar? Hör av dig, vi har svaren!

Kontakta oss